• Vi ste ovdje:
  • Home
  • Usluge

Usluge

Za opremanje gradilišta nije dovoljno samo isporučiti robu. Stoga CONDOR već godinama svojim klijentima ne nudi samo sredstva za rad već i čitav niz usluga radi pronalaženja posebnih rješenja potpuno usklađenih sa potrebama klijenta.
Putem svog projektnog biroa CONDOR korisnicima stavlja na raspolaganje stručne konsultacije koje se ne završavaju samo jednim odlaskom na gradilište nego su konstantne i prate sve faze radova. Inženjeri svaki put planiraju rješenja po mjeri klijenta koja, osim efikasnosti različitih faza realizacije projekta, garantuju i maksimalnu iskorištenost vremena i opreme. Konstantna je i podrška stručnog osoblja CONDOR uposlenicima preduzeća koja izvode radove.

Na zahtjev klijenta naša firma se brine i za obuku osoblja kako bi osigurala bolje korištenje svojih proizvoda, kako u smislu efikasnosti tako i u smislu njihove pravilne upotrebe. Sastavljanje i postavljanje vrše se na licu mjesta u prisustvu visokokvalifikovanih stručnjaka i komercijalista CONDORA a, na zahtjev, CONDOR obezbjeđuje i stručni tim montažera. Usluge inženjeringa i isporuka prilagodljive opreme, zajedno sa tačnošću dostave, doprinijeli su da, tokom godina rada, CONDOR stekne afirmaciju na domaćem i međunarodnom tržištu.

See too

more information related to Usluge