• Vi ste ovdje:
  • Home
  • Preduzeće

Preduzeće

alfonso petrosino

Nije samo novac gorivo koje je neophodno za polazak na putovanje ka budućnosti nego su to emotivna i mentalna energija svih osoba koje učestvuju u tom putovanju.
TA stići prvi u budućnost je cilj do kojeg vodi preduzimljivost a ne samo materijalne predispozicije. Preduzimljivost koja se rađa iz duboko prisutne spoznaje o krajnjem cilju, iz sna koji su mnogi podržali, iz stvarno zavodljive ideje o viđenju sutrašnjice.
Strateška namjera našeg preduzeća je daleko plemenitija od običnog ratnog pokliča. To je san koji polazi od ideje jedne porodice i stiže do svakog našeg člana ponaosob.
To je istraživački dar koji nas uvijek vodi u nova područja izazova, u stvaranje odličnih proizvoda i usluga, pri tom ostajući uz svoje klijente i garantujući im sigurnost.
Veliki je onaj ko ima takva stremljenja. Postaje lider, naravno. A to je naša sudbina.

Ciljevi preduzeća

Cilj kojem oduvijek teži grupacija CONDOR je da postigne izuzetan nivo kvaliteta proizvoda uz istovremeno povećanje broja usluga iz svoje ponude. Za CONDOR , zapravo, kvalitet nije vezan samo za proizvode nego je to vrijednost koja se ogleda u svakoj djelatnosti preduzeća. Tokom godina CONDOR je, osim posvećivanja velike pažnje unutrašnjim procesima, usmjeravao svoje interesovanje na organizaciju u skladu sa potrebama klijenata, garantujući učinkovitost, usklađenost, pouzdanost, trajnost i održavanje proizvoda uz stalnu podršku na gradilištu i savjete u projektovanju. Sve to praćeno je odgovarajućim odnosom cijene i kvaliteta čija ujednačenost je potvrđena uspjehom postignutim na tržištu. Tokom vremena to usredsređivanje na klijenta rezultiralo je stvaranjem takve ponude koja može poboljšati usluge u svim djelatnostima: spektar proizvoda uvijek sve raznovrsniji, podrška klijentima, zajednički rad na gradilištu, usluge inženjeringa i stručne obuke radi omogućavanja što bolje upotrebe proizvoda, ne samo zbog uštede vremena nego i zbog smanjenja troškova.

Proizvodna i komercijalna mreža

Glavnu djelatnost (core business) grupacije CONDOR predstavlja proizvodnja i komercijalizacija oplata i skela za građevinarstvo uz koje idu i podupirači i montažni objekti za gradilište. Da bi osigurala brzu i efikasnu distribuciju svojih proizvoda Grupacija djeluje prema međunarodnim standardima preko svojih šest fabrika za proizvodnju i tri logistička centra koji su strateški raspoređeni na teritoriji cijele države a kojima treba dodati i distributivnu mrežu komercijalnih filijala u Evropi.

See too

more information related to Preduzeće

 
 

Video Galerija