Pozornice se izrađuju korištenjem standardnih elemenata MULTICOM, koje odlikuje jednostavna i brza montaža. Za površine za hodanje isporučuju se ili podnice za pozornicu ili sistem lamelarnih greda GPH20 i višeslojnih panela koji su certificirani u 1. klasi prema važećim propisima. Na zahtjev klijenta pozornica može biti opremljena i rampom za stepenište, raznih visina i dužina.

Fotografije Skele za pozornice
 
 

Tribine MULTICOM su prikladne za razne vrste javnih događaja iz oblasti sporta i za priredbe na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Napravljene su od modularnih elemenata (nasloni, poprečne grede, nosive grede za sjedišta, višeslojne podnice 1. klase za stepenastu strukturu) koji se montiraju na potkonstrukciju sastavljenu od standardnih elemenata sistema MULTICOM. Svaki modul je dimenzija 150 x 250 cm a sastoji se od dva stepenika visine 250 mm.

Fotografije Skele za tribine
 
 

Kao i oni za druge namjene, tornjevi za ozvučenje, rasvjetu i režiju sastavljeni su od standardnih elemenata sistema MULTICOM. Jednostavno sklapanje čini sistem MULTICOM pogodnim za sve vrste oblika ili opterećenja.

Fotografije Skele za tornjeve za ozvučenje i rasvjetu
 
 

Vrlo često, za javne manifestacije ili za evakuaciju u slučaju nužde, postoji potreba za stepeništem i/ili prolazom koji se brzo i lako montiraju ali takođe imaju tehničke karakteristike i nosivost potrebne za kretanje ljudi. Sistemom MULTICOM mogu se napraviti pomenute vrste konstrukcija prema željenim dimenzijama i za predviđeno opterećenje.

Fotografije Javne stepenice i prolazi
 
 

Video Galerija

 
 

Proizvodi